We hebben bij onze leden vaak te horen gekregen dat ze vroeger als kind vaak gepest werden omwille van hun grootte. Ze kregen kwetsende opmerkingen te horen, kregen steeds dezelfde 'domme' vragen over het weer op hoogte of werden zelfs uitgesloten. Sommige kunnen dit een positieve wending geven, maar voor velen heeft het toch een negatieve stempel gekregen.

 

Pestgedrag begint vrij vroeg, reeds op de basisscholen beginnen er opmerkingen te komen en vaak ben je maar het enige grote meisje in de klas ...

 

Daarom heeft BE Tall Vlaanderen toch beslist om mee te doen aan de warmste week van StuBru. Wij zamelen geld in voor het project ' school zonder pesten' om de vaak maatschappelijk opgelegde problematiek van het groot zijn in het daglicht te stellen, zodat dit reeds op de scholen bespreekbaar gemaakt wordt.

 

Op de beurs van 2 december 2018 verkopen we in onze cafetaria wafels en drankjes. Daarnaast verkopen we overheerlijke homemade macarons. De opbrengsten hiervan gaan integraal naar school zonder pesten via de warmste week!!!

 

Om zeker te zijn van jouw favoriete macaron, kan je hieronder al reserveren

 

1 zakje bevat 2 macarons en kost 2 euro voor een zakje

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.