Regelmatig werd de zaakvoerster, gezien haar lengte, geconfronteerd met het feit dat ze nooit passende, leuke kleding vond in de streek. Zoals vele andere vrouwen moest ze regelmatig lange afstanden afleggen om leuke kledij te vinden.

Na lang wikken en wegen nam ze het besluit om daar verandering in te brengen. Dromen, denken, durven en doen, met dit motto werd Bella Lunga gerealiseerd.
Bella Lunga is er voor lange vrouwen die houden van leuke kledij in passende lengtemaat. Er is
voor elk wat wils, van jeans tot maatpakje.

 

                                                   Bella Lunga staat voor eerlijk geproduceerde kleding. De naam Bella Lunga vond zijn oorsprong
                                                   in Italië, waar het grootste deel van de collectie geproduceerd wordt.

                                                   Bekijk de website op http://www.bellalunga.be


 

Langeleggings.nl is een webshop voor vrouwen met trotse stelten.

 

Het idee van Langeleggings.nl kwam vanuit een ergenis.. Een constant terugkerende zoektocht naar leggings, treggings en panty's voor lange benen. Alle leggings en treggings in de shop zijn van mijn eigen hand.  

Nu zijn er verschillende panty - deniers bij gekomen, meerdere kleuren leggings en zijn ze verkrijgbaar in lengtemaat 32, 34 en 36. Inmiddels is ze bezig met nieuwe treggings en leggings in andere stoffen en uitvoeringen.

 

Interesse? Kijk zeker op: https://www.langeleggings.nl


Irma is een vrouw van 1,90 mtr lang en ze heeft zelf problemen gehad met het vinden van de gepaste kledij op lengte, dus is ze mode voor de langere vrouw gaan maken en op afspraak ook speciale maten.
 
Haar ontwerpen worden persoonlijk door haar gemaakt met professionele machines en zijn dus elk uniek in zijn soort zolang de voorraad strekt.

 

Kijk snel op haar nieuwe website:http://www.irmafashion.nl

 


Pixie is hét Nederlandse kwaliteitsmerk voor betaalbare sportkleding (yoga, fitness, gym, running, dans) opgericht in 1994. 

Het gehele proces - van ontwerp tot productie en distributie - vindt plaats in Nederland. Er wordt gewerkt met gerenomeerde Europese stoffenhuizen gespecialiseerd in rekbare materialen, geproduceerd op een duurzame manier met zo min mogelijk belasting voor het milieu. (CO2 footprint). 

In de webwinkel Pixie.nl vindt de consument het grootste online aanbod van duurzame dans- en sportkleding van Nederland. Daarnaast worden er voor sportspeciaalzaken en sportclubs speciale tailormade collecties ontwikkeld. Ook veel sportinstructeurs dragen hun kleding omdat bij intensief gebruik de pasvorm jarenlang goed blijft. Pixie staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en passie voor een mooi product.

Kijk snel op http://www.pixie.nl


Broeken voor lange benen maakt dames-, heren- en kinderkleding op maat. 

 

Broeken voor lange benen werkt met getekende patronen, die worden aangepast aan uw lichaamsvormen. Ze heeft enkele stoffen op stock, maar je mag ook steeds jouw eigen stoffen meebrengen.

 

Bekijk de mogelijkheden op http://www.broekenvoorlangebenen.nl